"Als het op het juiste moment moet opvallen!"

Signing (in- & outdoor)

Roll-up banners
Roll-up banners Roll-up banners zijn ideaal voor presentaties, evenementen, of beurzen. Het principe van een hoogwaardige full colour print in een rolcassette is niets nieuws. Onze banners worden geprint op niet doorschijnend pvc materiaal. Roll-up banners zijn in tal van formaten en uitvoeringen leverbaar, al of niet met verwisselbare print. Roll-up banners worden gemonteerd geleverd in een roll-up systeem met een stevige voet en worden geleverd in een luxe tas en is eventueel uit te breiden met verlichting.

Spandoeken
Wie kent ze niet! In het rijtje van groot formaat reclame mag het spandoek natuurlijk niet ontbreken. Van een tijdelijke uiting op een bouwplaats of evenement, tot permanente reclame aan de gevel. Uitgevoerd in 100% wit zeildoek of meshdoek (gaatjesdoek) Veel ondernemingen maken reeds gebruik van spandoeken. Spandoeken worden door ons eventueel geleverd inclusief aluminium frames (voor wand- of voor zelfstandige constructie) en inclusief bevestigingsmaterialen (ook voor op damwandpanelen!). Spandoeken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en worden standaard voorzien van ringen (metaal of plastic) om de 30 cm. Een tunnelzoom behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan: Bouwhek-banners, tuindoek, dranghek-banners, gevelreclame.

Vlaggen, banieren
Onze vlaggen, banieren en beachflags zijn duurzaam en kleurecht zodat uw boodschap langdurig en duidelijk overkomt. Vlaggen worden altijd eenzijdig full colour geprint en zijn dankzij de doordruk (spiegelbeeld) dubbelzijdig zichtbaar. Elk gewenst formaat is te produceren vanaf oplage één. Er wordt geen minimale afname gehanteerd. Vlaggen / banieren / beachflags zijn geschikt voor buitengebruik. Decopanelen zijn meer geschikt voor binnengebruik. Alle producten worden gezoomd afgewerkt. Diverse accessoires zijn verkrijgbaar. 

Canvasdoeken
Canvasdoeken worden veel gebruikt voor decoratie en presentatie doeleinde. Onze canvasdoeken worden full colour geprint met solventinkten wat resulteert in een haarscherpe afbeelding. Het canvas wordt vervolgens gespannen op een 2 of 4 cm houtenframe. Daarbij wordt het frame voorzien van spietjes zodat het in de loop van de tijd altijd bij te spannen is. Vrijwel elk gewenst formaat is te produceren, van 20 x 30 cm tot 140 x 200 cm. Altijd gemonteerd en zorgvuldig verpakt in beschermende folie en een stevige doos. Eventueel kunnen u voor uw canvasdoek nog een extra houten baklijst bestellen waardoor het geheel een een luxere uitstraling krijgt (alleen mogelijk bij 2cm frames).