"Als het indrukwekkend moet zijn!"

Druk + Print

Digitaal drukken
Printing on Demand (POD). Speciaal voor kleine oplages in kleur en zwart-wit met korte levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Drukken op het moment dat je het nodig hebt, al dan niet voorzien van variabele gegevens per exemplaar zoals bijvoorbeeld adresgegevens. Variabele data Printing (VDP). Alles wat in een database zit kan gedrukt worden. Daarom is variabele data Printing ook zo geschikt voor doelgroep marketing. Uitstekend voor producties van documenten met een gelijke opmaak en een sterk variërende inhoud. Volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van jouw individuele klant. Service op maat!

Promotioneel drukwerk
Zoals leaflets, folders, brochures, banners, vlaggen, POS materiaal, hiervoor zijn haast oneindig veel producten mogelijk. Allemaal dragen zij bij aan uw commerciële succes. Wij verzorgen en begeleiden het complete traject. Daag ons gerust uit! Samen met jou zorgen wij voor een opvallende mailing of brochure, maken een verrassende verpakking, of bedenken hoe jou winkelpresentatie nog beter op elkaar afgestemd kan worden. Ook verzorgen wij de complete handling en verzending of eventuele opslag van al uw promotioneel drukwerk.

Huisstijl drukwerk
Huisstijl drukwerk, wie kent het niet! Een strakke uitgekiende huisstijl op een creatieve en consistente manier doorgevoerd met woord- en beeldmerk. Uitermate belangrijk om je naam goed in de markt te zetten. Wij zorgen voor een strakke naleving in bijvoorbeeld briefpapier, vervolgvellen, enveloppen, visitekaartjes, offertemappen, adresstickers en dergelijke. Maar je kunt ons ook uitdagen voor het vervaardigen van zelfdoorschrijvende sets, stickers, ringbanden, tabbladen, formulieren, acceptgiro’s.

Boeken, magazines en periodieken
Elk boek is speciaal, zowel voor schrijver als ontvanger. Een boek is emotie! Bij het tot stand komen van een boek komen veel aspecten aan bod. Wij begeleiden je tijdens dit hele traject. Van idee tot materiaalkeuze, concept, fotografie, productie en eventueel logistiek. Van glossy magazines tot functionele nieuwsbrief. Welke vorm je ook kiest wij begeleiden je in elke stap die daar voor nodig is. Wij adviseren je in materiaalkeuze, opmaak, en verpakkingsvorm (sealen, envelop of banderol). We selecteren de beste verzender voor uw opdracht.