"Wij vertalen uw trots in blijvende impact"

Boeken drukken Helmond

Laumé media is de specialist voor boeken drukken in de regio Helmond. Van hardcover tot softcover. Wij maken ze in alle soorten en maten. Uw boek in de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Laumé media beschikt over diverse druktechnieken waarbij meerdere papiersoorten mogelijk zijn, allemaal met het FSC-keurmerk.

Meer dan boek drukken
Wij gaan verder als alleen maar een boek drukken. Laumé media is een full-service partner en ontzorgt. Wij begeleiden elke klant persoonlijk. Met onze meer dan 45 jaar ervaring helpen wij bij het maken van de juiste keuze tegen de beste prijs. Wij vertalen uw trots in blijvende impact.

Goedkoop boeken drukken Helmond
Goedkoop boeken drukken is mogelijk! Boeken worden in kleine en grote oplagen gedrukt of geprint. De prijs van een boek wordt bepaald door verschillende elementen zoals het formaat, de bindingswijze en de bedrukking (kleur of zwartwit). Laumé media adviseert u graag over de juiste uitvoering van uw boek. Daarnaast bieden wij betaalbare vormgeving en promotionele ondersteuning. Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een helder overzicht van de kosten.

Indruk maken met boeken in Helmond
Een hardcover boek is de manier om op te vallen bij uw publiek. Omdat wij actief meedenken over de juiste keuzes over de uitvoering, bent u altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Daarom helpt Laumé media u graag om een onvergetelijke indruk te maken. Zelf uw hardcover boeken drukken is echt niet moeilijk!

Kosten boeken drukken
De kosten voor het drukken van uw boek zijn bij ons altijd duidelijk. U hoeft niet bang te zijn voor allerlei bijkomende of verborgen kosten voor het drukken. In feite kunt u de prijs zo hoog of laag maken als u zelf wilt. De kosten voor het drukken van uw boek worden bepaald door:

- Het formaat van uw boek
- Het aantal pagina’s binnenwerk
- De papiersoort voor het binnenwerk
- De oplage (hoe hoger hoe goedkoper per boek)
- De bindwijze (garenloos of genaaid gebonden)
- Uitvoering van het omslag (foto omslag, linnen, folie opdruk, blindpreeg)

We hebben alle voordelen van zaken doen met Laumé media over het drukken van boeken voor u hier beschreven. Wij zorgen voor de voor de beste kwaliteit en drukwerkbegeleiding die nodig is voor uw boek. Wilt u meer weten over het drukken van uw boek, of wilt u weten wat het drukken van uw boek kost? Vraag dan een offerte aan via 0492 – 551 551 of info@laumemedia.nl en ervaar onze manier van werken zelf.