Boeken drukken

Al meer dan 45 jaar is Laumé media specialist in boeken drukken. Vele soorten boeken hebben wij inmiddels mogen verzorgen. Van hardcover boeken tot softcover boeken. We maken ze in alle soorten en maten. Uw boek in de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Laumé media weet wat de beste optie is voor het drukken van uw boek. En beschikt over diverse druktechnieken waarbij meerdere papiersoorten mogelijk zijn, allemaal met het FSC-keurmerk.

Meer dan boek drukken
Laumé media gaat verder als boek drukken. Wij zijn een full-service partner en ontzorgen totaal. Wij begeleiden elke klant persoonlijk. U kunt bij ons vanaf oplage 1 tot een grote oplage boeken laten drukken. Wij vertalen uw trots in blijvende impact. Talloze papiersoorten en afwerkingsopties zijn mogelijk. Wilt u een leren omslag of juist een foto drukken op uw omslag? En moet dat voorzien worden van een matlaminaat of glanslaminaat? De mogelijkheden om op te vallen met uw boek zijn enorm.

Goedkoop boeken drukken
Goedkoop boeken drukken is mogelijk! Boeken worden in kleine en grote oplagen gedrukt of geprint. De prijs van een boek wordt bepaald door verschillende elementen zoals het formaat, de bindingswijze en de bedrukking (kleur of zwartwit). Laumé media adviseert u graag over de juiste uitvoering van uw boek. Daarnaast bieden wij betaalbare vormgeving en promotionele ondersteuning. De kosten voor het drukken van uw boek zijn bij ons altijd duidelijk. U hoeft niet bang te zijn voor allerlei bijkomende of verborgen kosten voor het drukken. In feite kunt u de prijs zo hoog of laag maken als u zelf wilt. De kosten voor het drukken van uw boek worden bepaald door:

 • Het formaat van uw boek
 • Het aantal pagina’s binnenwerk
 • De papiersoort voor het binnenwerk
 • De oplage (hoe hoger hoe goedkoper per boek)
 • De bindwijze (garenloos of genaaid gebonden)
 • Uitvoering van het omslag (foto omslag, linnen, folie opdruk, blindpreeg)

Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een helder overzicht van de kosten.

Meer indruk maken met een boek
Een hardcover boek is de manier om op te vallen bij uw publiek. Naast een boek drukken denken wij ook actief mee over het inbinden van uw boek. Samen kiezen we een juiste afwerking zodat functionaliteit en uitstraling bij elkaar passen. Hierdoor laat uw boek een onvergetelijke indruk achter bij de lezer. Er zijn verschillende methodes voor het inbinden:

 • Hardcover gelijmd of genaaid: het binnenwerk wordt ingebonden in een hard karton  gelamineerd omslag
 • Hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een hard karton gelamineerd omslag
 • Softcover gelijmd of genaaid: het binnenwerk wordt ingebonden in een slap karton gelamineerd omslag
 • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
 • Geniet/gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

U ziet…… zelf uw boeken drukken is dus echt niet meer zo moeilijk!

Vragen over het drukken van een boek?
We hebben alle voordelen van zaken doen met Laumé media over het drukken van boeken voor u hier beschreven. Wij zorgen voor de voor de beste kwaliteit en drukwerkbegeleiding die nodig is voor uw boek. Heeft u nog een vraag over het drukken van uw boek? Of wilt u weten wat het drukken van uw boek kost? Neem dan vrijblijvend contact op. Of vraag een offerte aan via email info@laumemedia.nl en ervaar onze manier van werken zelf.